Vanaf 1 januari 2023 gaan wij onze werkzaamheden concentreren op één locatie, in Veendam. Locatie Oude Pekela sluit haar deuren. In Veendam kunt u uiteraard terecht bij uw vertrouwde tandprotheticus en zijn tandprothetisch team.

Motivering
Door een veranderende markt, een gebrek aan kundig personeel, zorgverzekeraars die ons dwingen efficiënter te gaan werken, de kostprijs per behandeling die vanuit zorgverzekeraars naar beneden gaat, de aanschaf van kostbare mondscanners, 3D printers, freesbanken en onderhoudscontracten, is het voor ons niet mogelijk om deze investeringen op beide locaties te doen. Ons vakwerk wordt steeds specialistischer. Wij willen u in de toekomst volwaardig van dienst kunnen zijn en u de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Daarom hebben wij besloten om onze werkzaamheden te concentreren op één centrale locatie in Veendam.

Geplande afspraken
Wat gebeurt er met de geplande behandelingen in Oude Pekela?
• Behandelingen en controles die in 2022 gepland staan, worden uiteraard afgerond op locatie Oude Pekela.
• Behandelingen en controles die gepland staan voor 2023 en later, of die nog gepland moeten worden, daarvoor nemen wij in de komende weken persoonlijk en telefonisch contact met u op voor een passende oplossing. Wij vragen u om niet direct contact met ons te leggen, omdat wij niet iedereen tegelijk ter woord kunnen staan.

Minder bezoek door digitalisering
Het goede nieuws is dat door digitalisering en de komst van een intra orale mondscanner, u minder vaak en soms helemaal niet meer hoeft gips te happen voor uw nieuwe prothese. Bovendien hoeft u minder vaak naar de praktijk te komen en kunnen wij u in minder behandelingen van dienst zijn. U moet dus wellicht iets verder reizen, maar u hoeft minder vaak te komen. 😊

Uw dossier
Omdat wij geheel digitaal werken, blijft uw dossier bewaard binnen de praktijk. Komt u in de toekomst bij ons in Veendam? Dan hebben wij altijd uw gegevens en dossier uit Oude Pekela bij de hand. Bovendien komt u bij uw vertrouwde tandprotheticus en zijn tandprothetisch team, dus we weten precies wie u bent en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Vragen
Heeft u nog toch nog brandende vragen, naar aanleiding van ons bericht? Dan verzoeken wij u ons een mail te sturen: info@tpptoren.nl.