Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. U hoeft niet vooraf te betalen, of contant of per pin te voldoen. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in.

Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: Betalingsvoorwaarden

 

Rekening eigen risico

Een uitzondering is overigens de rekening van uw eigen risico. Deze wordt te allen tijde door uw zorgverzekeraar met u verrekend. De begrippen eigen bijdrage en eigen risico liggen erg dicht bij elkaar en zorgen soms nog wel eens voor verwarring. Klikt u hier, als u meer uitleg wenst over de beide begrippen. Twijfelt u daarna nog of de nota van uw zorgverzekeraar klopt? Neem dan eerst telefonisch contact op met de praktijk en helpen wij u graag telefonisch verder. Eventueel plannen we een afspraak waarin we samen met u even gaan kijken met de factuur in de hand wat er aan de hand is. Wij helpen u graag verder.