Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van het merendeel van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. U hoeft niet vooraf te betalen, of contant of per pin te voldoen. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Soms kan het wel voorkomen dat u een nota rechtstreeks van de praktijk ontvangt, indien wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren en uw zorgverzekeraar niet alles heeft vergoed.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in.

Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: Betalingsvoorwaarden

 

Rekening eigen risico

Een uitzondering is overigens de rekening van uw eigen risico. Deze wordt te allen tijde door uw zorgverzekeraar met u verrekend. De begrippen eigen bijdrage en eigen risico liggen erg dicht bij elkaar en zorgen soms nog wel eens voor verwarring. Klikt u hier, als u meer uitleg wenst over de beide begrippen. Twijfelt u daarna nog of de nota van uw zorgverzekeraar klopt? Neem dan eerst telefonisch contact op met de praktijk en helpen wij u graag telefonisch verder. Eventueel plannen we een afspraak waarin we samen met u even gaan kijken met de factuur in de hand wat er aan de hand is. Wij helpen u graag verder.