In verband met Corona geldt voor alle mondzorgpraktijken in Nederland, dat u alleen naar binnen mag met een afspraak én na Corona screening. Dit geldt voor al uw bezoeken: behandeling, reparatie, kopen van producten of balievragen. Contact de praktijk daarom altijd voorafgaand aan uw bezoek. Zo houden wij Corona buiten de deur en kunnen wij u gezond van dienst zijn. Meer info: www.tpptoren.nl/corona

Mail ons!

Voor algemene vragen:

info@tpptoren.nl

Online vraag / afspraak:

Bel ons!

Locatie Veendam:

0598 – 627 126

Locatie Oude Pekela:

0597 – 615 219

Telefonische bereikbaarheid!

Van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en het maken en wijzigen van afspraken.

Voor spoed, reparaties of het plannen van een intake gesprek kunt u ons ook ’s middags nog bereiken tussen 13.30 en 16.00 uur van maandag t/m donderdag. Zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Spreek dan uw boodschap in of e-mail ons, wij bellen of mailen u graag z.s.m. en uiterlijk de eerst volgende werkdag terug.

Bezoek Veendam!

Molenstreek 13

Bekijk op Streetview

Waar vindt u ons in Veendam?

Locatie Veendam vindt u aan de Molenstreek 13. De praktijk bestaat sinds 1989 en vele patiënten vinden sinds 2006 de weg naar de huidige locatie in het voormalige Landbouwhuis. Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Bus- en treinstation liggen op 350 meter afstand van de praktijk. Alle afspraken zijn i.v.m. Corona enkel en alleen op afspraak.

Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren naast het pand, langs het water of op het voormalige Aldi-terrein over de brug. Voor minder valide mensen hebben we een invalidenparkeerplaats voor de deur.

Trappetje bij de voordeur een probleem? Onderaan de trap vindt u een intercom. Drukt u op de knop, dan kunnen wij met u communiceren en openen we graag de achterdeur voor u, die bereikbaar is via een schuine helling.