In verband met Corona geldt voor alle mondzorgpraktijken in Nederland, dat u alleen naar binnen mag met een afspraak én na Corona screening. Dit geldt voor al uw bezoeken: behandeling, reparatie, kopen van producten of balievragen. Contact de praktijk daarom altijd voorafgaand aan uw bezoek. Zo houden wij Corona buiten de deur en kunnen wij u gezond van dienst zijn. Meer info: www.tpptoren.nl/corona

Mail ons!

Voor algemene vragen:

info@tpptoren.nl

Online vraag / afspraak:

Bel ons!

Locatie Veendam:

0598 – 627 126

Locatie Oude Pekela:

0597 – 615 219

Telefonische bereikbaarheid!

Van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en het maken en wijzigen van afspraken.

Voor spoed, reparaties of het plannen van een intake gesprek kunt u ons ook ‘s middags nog bereiken tussen 13.30 en 16.00 uur van maandag t/m donderdag. Zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Spreek dan uw boodschap in of e-mail ons, wij bellen of mailen u graag z.s.m. en uiterlijk de eerst volgende werkdag terug.

Bezoek Veendam!

Molenstreek 13

Bekijk op Streetview

Waar vindt u ons in Veendam?

Locatie Veendam vindt u aan de Molenstreek 13. De praktijk bestaat sinds 1989 en vele patiënten vinden sinds 2006 de weg naar de huidige locatie in het voormalige Landbouwhuis. Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Bus- en treinstation liggen op 350 meter afstand van de praktijk. Alle afspraken zijn i.v.m. Corona enkel en alleen op afspraak.

Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren naast het pand, langs het water of op het voormalige Aldi-terrein over de brug. Voor minder valide mensen hebben we een invalidenparkeerplaats voor de deur.

Trappetje bij de voordeur een probleem? Onderaan de trap vindt u een intercom. Drukt u op de knop, dan kunnen wij met u communiceren en openen we graag de achterdeur voor u, die bereikbaar is via een schuine helling.

Bezoek Oude Pekela!

Raadhuislaan 47

Bekijk op Streetview

Waar vindt u ons in Oude Pekela?

Locatie Oude Pekela vindt u sinds 2001 aan de Raadhuislaan en sinds januari 2020 in Gezondheidscentrum ‘t Dokhuis. Altijd centraal gelegen, tegenover het Gemeentehuis en nabij het centrum. Bovendien uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, het busstation ligt op 300 meter afstand van de praktijk.

Op locatie ‘t Dokhuis werken wij uitsluitend op afspraak, zowel voor behandeling als reparatie. De locatie heeft geen baliefunctie, maar voor vragen kunt u ons 5 dagen per week telefonisch en per e-mail bereiken.

Komt u met de auto? Dan kunt u kort parkeren in één van de 35 parkeervakken aan de buitenring van het Raadhuisplein, schuin tegenover ‘het Dokhuis’. Tevens zijn er op 2 minuten loopafstand 3 grote parkeerplaatsen: winkelcentrum De Helling (Scheephellingstraat), het Lido terrein (Hendrik Westerstraat) of de parkeerplaats bij De Binding (Sportlaan).