De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een uitgebroken tand of kies tijdens het eten. Of een scheur of breuk in uw prothese, doordat u hem in de wasbak of op de grond heeft laten vallen… Maar ook omdat uw prothese misschien te ruim is geworden?

Nooit zelf repareren

Repareer nooit zelf uw kunstgebit en zeker NIET met prothese- of secondelijm! Wij kunnen dan in géén geval het schone breukvlak terugvinden. Hierdoor moeten we sowieso al een afdruk nemen om uw prothese weer passend te krijgen op uw kaak. De kosten stijgen en de tijdsduur voordat uw prothese weer klaar is, wordt alleen maar langer. Dus ga NOOIT zelf aan de slag met welke lijm dan ook, want 9 van de 10 keer breekt het er nog sneller weer uit dan dat u het erin geplakt heeft én u beschadigt de prothese alleen maar verder, wat uiteindelijk ten koste gaat van de pasvorm.

Bel ons voor een afspraak

Patiënten komen dagelijks bij ons met allerlei reparaties. Schrik dus niet meteen, er is vaak weer een oplossing. Neem van tevoren altijd even telefonisch contact met ons op, wij maken dan graag een afspraak met u voor de reparatie. In principe proberen wij uw prothese altijd dezelfde dag weer voor u klaar te maken (uitgebreide reparatie) of in een paar uurtjes (eenvoudige reparatie). Klik hier op de locatie pagina voor onze contact gegevens.

Vergeet niet het pasje van uw zorgverzekeraar mee te nemen, samen met een persoonlijk en geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort, ID kaart). U hoeft dan niets af te rekenen en wij regelen de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Wilt u weten of deze behandeling vergoed wordt? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.