De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje dat eruit gebroken is, terwijl u een koekje bij de thee at. Een scheur of breuk in uw prothese, doordat u hem in de wasbak of op de grond heeft laten vallen…

Nooit zelf repareren

Repareer nooit zelf uw kunstgebit en zeker niet met prothese- of secondelijm! De kans is dan heel groot dat u uw prothese verder beschadigt. Bij een breuk is het bijvoorbeeld dan niet meer mogelijk om het breukvlak terug te vinden. Uiteindelijk gaat dit ten koste van de pasvorm en wordt uw prothese een maatje te groot.

Afspraak of zonder afspraak?

Patiënten komen dagelijks bij ons met allerlei reparaties. Schrik dus niet meteen, er is vaak weer een oplossing. Klik hier op de locatie pagina voor onze contact gegevens. Wij maken graag een afspraak met u voor de reparatie en dan proberen we het in principe altijd dezelfde dag (uitgebreide reparatie) of in een paar uurtjes (eenvoudige reparatie) weer voor u klaar te maken.

Vergeet niet het pasje van uw zorgverzekeraar mee te nemen, samen met uw eigen geldig legitimatiebewijs. U hoeft dan niets af te rekenen en wij regelen de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Wilt u weten of deze behandeling vergoed wordt? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.