De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje dat eruit gebroken is, terwijl u een koekje bij de thee at. Een scheur of breuk in uw prothese, doordat u hem in de wasbak of op de grond heeft laten vallen…

Nooit zelf repareren

Repareer nooit zelf uw kunstgebit en zeker niet met prothese- of secondelijm! De kans is dan heel groot dat u uw prothese verder beschadigt. Bij een breuk is het bijvoorbeeld dan niet meer mogelijk om het breukvlak terug te vinden. Uiteindelijk gaat dit ten koste van de pasvorm en wordt uw prothese een maatje te groot.

Bel ons voor een afspraak

Patiënten komen dagelijks bij ons met allerlei reparaties. Schrik dus niet meteen, er is vaak weer een oplossing. Neem van tevoren altijd even telefonisch even contact met ons op wij maken dan graag een afspraak met u voor de reparatie. In principe proberen wij uw prothese altijd dezelfde dag weer voor u klaar te maken (uitgebreide reparatie) of in een paar uurtjes (eenvoudige reparatie). Klik hier op de locatie pagina voor onze contact gegevens.

Vergeet niet het pasje van uw zorgverzekeraar mee te nemen, samen met uw eigen geldige legitimatiebewijs. U hoeft dan niets af te rekenen en wij regelen de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Wilt u weten of deze behandeling vergoed wordt? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.