Noodgeval

Wat is een spoedgeval?

Er is alleen sprake van een spoedgeval bij zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Hoe vervelend dit ook is, een onverwachte reparatie of drukplek valt hier helaas niet onder.

Wilt u hiervoor behandeld worden buiten onze openingstijden of bijvoorbeeld tijdens onze vakantie? Zoekt u dan een erkende ONT-tandprotheticus in de regio. Deze vindt u via de website van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici. Aan de rechterzijde van de pagina kunt u op de kaart van Nederland de juiste provincie selecteren, waarna u alle tandprothetici per provincie te zien krijgt. Wij adviseren u om van tevoren altijd even contact op te nemen met de ONT-tandprotheticus in de regio, voor het maken van een afspraak.

paro-logo

Bent u onder behandeling van de implantoloog of parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen? En u heeft een noodgeval met uw implantaten of heeft u een pijnklacht na uw behandeling bij de parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen? Dan staat buiten openingstijden van de Parodontologie Praktijk Groningen het telefoonnummer van de dienstdoende implantoloog of parodontoloog ingesproken op het antwoordapparaat (050–3130064). Wij benadrukken met klem dat dit nummer niet bedoeld is voor reparaties of drukplekken aan uw (implantaat)prothese, maar alleen voor noodgevallen aan uw implantaten of na behandeling bij de parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen, die niet kunnen wachten tot de reguliere openingstijden!