Zijn in het verleden al implantaten bij u geplaatst door een andere implantoloog dan waar wij mee samenwerken? En u overweegt uw klikgebit op implantaten te laten vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het maakt niet uit hoe oud de implantaten zijn of hoe lang het geleden het is dat u geïmplanteerd bent. Heeft u implantaten in de boven- of onderkaak? Zijn het losse drukknopjes of zijn de implantaten onderling verbonden met een bruggetje (een steg)? Het maakt niet uit! Wij hebben originele sleutelsets in huis van grote tot kleine implantaat merken. Vaak ook als het merk implantaten tegenwoordig niet meer geproduceerd wordt. Zo voorkomt u dat uw implantaten beschadigd raken, door niet goed passend instrumentarium en kunnen wij de behandeling veilig uitvoeren.

Diverse implantaat merken

U kunt sowieso bij ons terecht als u implantaten heeft van het merk Straumann, Nobel Biocare, Astra, Pitt Easy, Bränemark, Camlog, IMZ, Triple I, Ankylos of Dyna. Of bent u in het verleden geïmplanteerd middels de methode van Dr. Bosker in het Universitair Medisch Centrum Groningen? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Met alle genoemde merken hebben wij ruime ervaring.

Implantaat

 

 

 

 

 

 

Weet u niet van welk merk de implantaten zijn, die bij u geplaatst zijn in het verleden? Dan zoeken wij dit graag voor u uit. Wij nemen eventueel contact op met de praktijk of afdeling kaakchirurgie die in het verleden uw implantaten geplaatst heeft, om zo de benodigde gegevens te achterhalen.

Van alle patiënten die door onze praktijk zijn doorverwezen naar de implantoloog, hebben wij het merk en type implantaten geregistreerd staan. Bent u echter in een andere praktijk geholpen en heeft u een implantaat paspoort meegekregen, met daarin gegevens van uw implantaten? Neem deze dan altijd mee naar de praktijk, hier kunnen we snel het merk en type implantaten uit aflezen. Mochten er geen gegevens meer bekend zijn van uw implantaten bij uw vorige behandelaar, dan kunnen wij experts op dit gebied raadplegen die op basis van een röntgenfoto het merk en type implantaten kunnen achterhalen.

Mocht het implantaat en bijpassend directafspraakhbinstrumentarium niet meer geproduceerd worden, en wij hebben het onverhoopt toch niet in huis? Dan laten wij eventueel een sleutelset op maat maken, waarmee wij altijd een perfect passende verbinding tussen de schroeven in het implantaat en het instrumentarium kunnen creëren.