Sinds 2004 werken wij nauw samen met de parodontologen en implantologen van de Parodontologie Praktijk Groningen. Een specialistische verwijspraktijk met 2 locaties. Om onze samenwerking te versterken, zijn we sinds 2006 in Veendam onder één dak gevestigd. Zo houden we de lijntjes kort en is er dagelijks overleg over gemeenschappelijke patiënten, voor een zo goed mogelijk resultaat van uw behandeling.

De Parodontologie Praktijk Groningen is opgericht in 1983 en daarmee de eerste en oudste parodontologie praktijk van Nederland. De praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. U vindt onze collega’s aan de Ubbo Emmiussingel 17 in Groningen en aan de Molenstreek 13 in Veendam. Telefonisch zijn ze te bereiken op het centrale telefoonnummer 050 – 313 00 64.

De behandelaren van de Parodontologie Praktijk Groningen zijn:

Dr. Mady Ann Lie is erkend parodontoloog NVvP en erkend implantoloog NVOI. Sinds 1998 is Mady Ann Lie werkzaam bij de Parodontologie Praktijk Groningen, waar zij in 2000 mede-eigenaar werd. Daarvoor was zij 12 jaar werkzaam als algemeen tandarts in Almere en Den Haag.

Mady Ann Lie behaalde in 1989 het tandartsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. Van 1990 tot 1995 was zij werkzaam als assistent in opleiding bij de vakgroep Parodontologie van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Aan dezelfde vakgroep volgde zij van 1990 tot 1999 de postgraduate opleiding Parodontologie. In 1997 promoveerde zij op het proefschrift Factors associated with gingival inflammation.

Jeroen Zweers, MSc is erkend parodontoloog NVvP en implantoloog. Jeroen is sinds 2013 werkzaam als parodontoloog in de Parodontologie Praktijk Twente en sinds 2014 in de Parodontologie Praktijk Groningen.

Jeroen Zweers behaalde in 2008 zijn tandartsdiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de opleiding werd zijn interesse al gewekt voor de parodontologie. Na twee jaar in een algemene tandartspraktijk te hebben gewerkt volgde hij van 2010 tot 2013 de opleiding Parodontologie en Implantologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).