Overweegt unieuw-licht-links-1 een nieuwe gebitsprothese of twijfelt u nog of een nieuwe of misschien wel eerste prothese de beste oplossing voor u is? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek bij de tandprotheticus. In onze praktijk geldt dat maatwerk niet alleen van toepassing is op de prothetische behandelingen die we uitvoeren, maar ook juist voor een stukje persoonlijk advies, zonder dat hier direct kosten of verplichtingen aan verbonden zijn.

Tijdens het intake gesprek kijken we naar het verleden, uw huidige situatie, maar blikken we ook vooruit naar de toekomst en wat daarbij uw wensen en verwachtingen zijn. Wij proberen u te voorzien van een goed, open en eerlijk advies. Soms is dit gebaseerd op de mogelijkheden binnen onze praktijk en soms kijken we naar alternatieve mogelijkheden bij een kaakchirurg of implantoloog waar we mee samenwerken.

Mocht het zo analyseren-adviseren-ontzorgen-rechts-3zijn dat u in samenspraak met de tandprotheticus tot de conclusie komt dat een behandeling in onze praktijk wellicht een goede mogelijkheid voor u is, dan moet u naast een goed gevoel bij onze praktijk en uw behandelaar, van tevoren weten waar u financieel aan toe bent. Aansluitend op ons advies kunnen wij dan ook

wederom kosteloos en vrijblijvend een begroting voor u verzorgen, zodat u eerst rustig met uw zorgverzekeraar kunt overleggen over uw eigen bijdrage en het eigen risico.

Maak daarom een afspraak voor een intake gesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Herkent u één van de onderstaande klachten?

  • Heeft u last van uw kunstgebit?directafspraakhb
  • Zit uw kunstgebit (te) los of veroorzaakt het regelmatig pijn?
  • U heeft nog uw eigen tanden en kiezen en u komt al jaren niet meer bij de tandarts?
  • Heeft u regelmatig moeite met praten of kauwen?
  • Raakt uw tandvlees geïrriteerd?
  • Durft u niet meer te lachen uit angst dat uw kunstgebit eruit valt?
  • Gebruikt u dagelijks kleefpasta?
  • Of heeft u nog andere problemen met uw kunstgebit?

Deze klachten zijn tegenwoordig niet meer nodig, want er zijn voldoende passende oplossingen. Wij zijn u dan ook graag van dienst met een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek.

vrijblijvend-gesprek-links-2

Kosteloos betekent bij ons zonder kosten, dus gratis prothese advies. En vrijblijvend zonder verplichtingen, maar wel van A tot Z geïnformeerd.

Er is dus niemand die u na verloop van tijd gaat bellen om te horen hoe het ermee staat, als u eenmaal een begroting van ons heeft ontvangen. U bepaalt of en wanneer u de behandeling wilt starten en wij wachten dan ook te allen tijde uw bericht af. Heeft u tussentijds vragen, omdat u vastloopt bij uw zorgverzekeraar? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Wij verzoeken u wel altijd uw zorgpasje en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, evenals een overzicht van medicatie die u eventueel gebruikt. Alleen op die manier kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Daarnaast maken wij altijd een kort verslag van uw bezoek, mocht u in de toekomst nog een keer weer bij ons langs komen, dan hebben we altijd de gegevens van het eerste gesprek weer bij de hand.

Bent u niet tevreden over een recentelijk nieuw geplaatste prothese bij een behandelaar buiten onze praktijk? Tijdens een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek kunnen wij u mondeling adviseren over uw huidige situatie. Heeft u echter een gefundeerd en uitgeschreven rapport nodig, omdat u bijvoorbeeld een klachtentraject in gaat bij uw behandelaar op aanraden van uw zorgverzekeraar, dan is het beter om een afspraak voor een second opinion te maken.

Wilt u direct een afspraak maken voor een intake gesprek? Maak dan een online afspraak op onze locaties in Veendam. Uiteraard mag u ons ook altijd eerst even bellen voor vrijblijvend advies.

Note: Besluit u tijdens het intake gesprek een behandeling in werking te zetten (er wordt al een afdruk genomen, u wordt ingepland of doorverwezen naar de kaakchirurg of implantoloog) en u besluit daarna alsnog de behandeling af te zeggen? Of u heeft dermate veel klachten dat er aan uw bestaande prothese geslepen moet worden? Dan rekenen wij om begrijpelijke redenen sowieso alsnog een consult voor uw intake bezoek. Onze werkzaamheden blijven dan immers niet beperkt tot het kosteloos en vrijblijvende advies tijdens uw intake gesprek.