Tandprothetische Praktijk Toren is een kleinschalige praktijk met twee locaties in Veendam en Oude Pekela, met één tandprotheticus en zijn assistente, ondersteund door een praktijkmanager en technici vanuit een hypermodern 3D-printing en freescentrum. Samen streven we naar tandprothetische zorg van een zo hoog mogelijke kwaliteit, ondersteund door de nieuwste technieken. Wij stellen het team graag aan u voor…

Marco van Tongeren

– Tandprotheticus –

Marco van Tongeren is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de 4-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. Daarvoor heeft hij de 5-jarige opleiding tot tandtechnicus / prothese specialist succesvol afgerond aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Nieuwegein. Marco is sinds 2001 aan de praktijk verbonden.

Marco zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000528 en daarmee is hij officieel de 508e tandprotheticus van Nederland.

Ingrid

– Assistente –

Assistente Ingrid ziet u terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus tijdens de behandelingen. Daarnaast is zij vaak het aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Ingrid is sinds 2013 werkzaam binnen de praktijk en heeft haar opleiding aan het Wenckebach Instituut van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met goed gevolg in 2014 afgerond.

Suzanne Toren

– Praktijkmanager –