Onze medewerkers

Onze medewerkers 2018-01-11T08:54:17+00:00

“Als praktijkhouders zijn wij trots op ons team van medewerkers. In de loop der jaren heeft een ieder zo zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen onze praktijk gekregen en samen streven we naar tandprothetische zorg van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

U komt onze medewerkers tegen op onze locaties in Veendam, Groningen en Oude Pekela. Graag stellen wij ons team persoonlijk en één voor één aan u voor.”

Namens Tandprothetische Praktijk Toren,

Marco en Suzanne

Praktijk medewerkers

Avada Admin

Marco

Marco van Tongeren is als tandprotheticus en praktijkhouder verantwoordelijk voor alle behandelingen binnen de praktijk.

Marco is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de 4-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. Daarvoor heeft hij de 5-jarige opleiding tot tandtechnicus / prothese specialist succesvol afgerond aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Nieuwegein. Marco is sinds 2001 aan de praktijk verbonden.

Marco zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000528 en daarmee is hij officieel de 508e tandprotheticus van Nederland.

Avada Admin

Joop

Joop Toren is als tandprotheticus en voormalig praktijkhouder sinds 1989 verbonden aan de praktijk.

In 1996 is Joop als tandprotheticus afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de destijds 3-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. En in 1989 heeft hij de vooropleiding tot tandtechnicus aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek afgerond. In de jaren ervoor heeft hij ruime ervaring opgedaan bij een laboratorium in het Duitse Leer.

Joop zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000190 en daarmee is hij officieel de 298e tandprotheticus van Nederland.

Avada Admin

Suzanne

Suzanne is als praktijkmanager en praktijkhouder verantwoordelijk voor een efficiënte praktijkvoering.

Ze richt zich dagelijks op de planning van behandelingen, de interne en externe communicatie, personeelsmanagement en financiële administratie.

In 2008 is Suzanne als communicatiespecialiste afgestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede en sinds 2004 is zij verbonden aan de praktijk.

Avada Admin

Jennifer

Jennifer is als klinisch prothese technicus i.o. werkzaam op locatie Veendam en voert voorbereidende werkzaamheden voor de tandprotheticus uit en u ziet haar aan de stoel.

Jennifer is sinds 2010 werkzaam binnen de praktijk en in 2014 heeft zij succesvol haar opleiding tot tandtechnicus aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht afgerond.

In 2017 is zij aan hetzelfde opleidingsinstituut begonnen aan de 2-jarige opleiding tot klinisch prothese technicus.

Avada Admin

Dineke

Dineke is als tandtechnicus werkzaam op locatie Oude Pekela en voert voorbereidende werkzaamheden voor de tandprotheticus uit.

Dineke is sinds 2001 werkzaam binnen de praktijk en is sindsdien een vast aanspreekpunt aan de balie en telefoon voor onze patiënten op onze locatie in Oude Pekela.

Avada Admin

Ingrid

Assistente Ingrid ziet u terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus tijdens de behandelingen. Daarnaast is zij vaak het aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Ingrid is sinds 2013 werkzaam binnen de praktijk en heeft haar opleiding aan het Wenckebach Instituut van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met goed gevolg in 2014 afgerond.

Avada Admin

Suzanne

Suzanne ziet u als assistente terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus tijdens de behandelingen. Daarnaast is zij vaak het aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Suzanne is sinds 2016 werkzaam binnen de praktijk en ze heeft haar opleiding aan de NHA tot tandartsassistente eveneens in 2016 succesvol afgerond.

Kirsten

Kirsten is als boekhoudkundig medewerker werkzaam op locatie Veendam en voert achter de schermen administratieve taken uit.

Kirsten is sinds 2017 werkzaam binnen de praktijk en ondersteunt de praktijkmanager bij de boekhoudkundige taken.