Tandprothetische Praktijk Toren is een kleinschalige en specialistische praktijk voor u en uw prothese, met een hypermodern 3D-printing en freescentrum. Samen streven we naar tandprothetische zorg van een zo hoog mogelijke kwaliteit, ondersteund door de nieuwste technieken. Daarnaast staan wij voor zorg en persoonlijke aandacht, voor u én uw prothese. Open en eerlijk over de mogelijkheden en verwachtingen, maar ook laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Ons team…

Marco

– Tandprotheticus –

Marco van Tongeren is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de 4-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. Daarvoor heeft hij de 5-jarige opleiding tot tandtechnicus / prothese specialist succesvol afgerond aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Nieuwegein. Marco is sinds 2001 aan de praktijk verbonden.

Marco zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000528 en daarmee is hij officieel de 508e tandprotheticus van Nederland.

Ingrid

– Assistente –

Assistente Ingrid ziet u terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus. Daarnaast draagt zij zorg voor de reiniging van onze behandelkamer en het instrumentarium conform de WIP-richtlijn voor de mondzorg. Ook houdt zij in de gaten of alle werkstukken klaar zijn voor uw geplande behandeling.

Ingrid is sinds 2013 werkzaam binnen de praktijk en heeft haar opleiding aan het Wenckebach Instituut van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met goed gevolg in 2014 afgerond.

Suzanne

– Praktijkmanager –

Suzanne Toren is als praktijkmanager en praktijkhouder letter en figuurlijk groot geworden in de praktijk die ooit door haar ouders is opgericht in 1989.

Als communicatiespecialiste is zij in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit Twente en in de loop der jaren meegegroeid in de praktijkvoering. Suzanne is verantwoordelijk voor de gehele organisatie rondom uw behandeling en de praktijkvoering.

Joop

– Tandprotheticus –

Joop Toren is als tandprotheticus en voormalig praktijkhouder met pensioen. Als behandelaar ziet u hem dan ook niet meer terug aan de stoel. Maar als het druk is, dan springt hij vanaf de reservebank graag nog even bij op de techniek met zijn jarenlange ervaring en passie voor het tandprothetische vak. Hij verricht dan enkel nog voorbereidende werkzaamheden op onze technische afdeling.

Joop zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000190 en daarmee is hij officieel de 298e tandprotheticus van Nederland.