“Met ‘Team Toren’ streven we naar tandprothetische zorg van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Daarom ben ik ook trots op mijn team van medewerkers, waarbij ieder teamlid in de loop der jaren zijn of haar eigen taken en verantwoordelijkheden binnen de praktijk heeft gekregen. De teamleden komt u tegen op locaties Veendam, Groningen en Oude Pekela.

Graag stel ik ‘Team Toren’ persoonlijk en één voor één aan u voor.”

Suzanne Toren  |  Praktijkhouder

Marco van Tongeren

– Tandprotheticus –

Marco van Tongeren is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de 4-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. Daarvoor heeft hij de 5-jarige opleiding tot tandtechnicus / prothese specialist succesvol afgerond aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Nieuwegein. Marco is sinds 2001 aan de praktijk verbonden.

Marco zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000528 en daarmee is hij officieel de 508e tandprotheticus van Nederland.

Balsam Saleh

– Tandprotheticus –

Balsam Saleh is sinds 2019 als tandprotheticus aan de praktijk verbonden.

Voor de zomer van 2019 is Balsam als tandprotheticus afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft Balsam ruime ervaring opgedaan bij een collega praktijk in Groningen en heeft ze haar studies tandtechniek aan de Dutch Health TecAcademy en tandprothetiek met goed gevolg afgerond.

Balsam haar AGB zorgverlenerscode is 93-100122 en daarmee is ze officieel de 658e tandprotheticus van Nederland.

Joop Toren

– Tandprotheticus –

Joop Toren is als tandprotheticus en voormalig praktijkhouder sinds 1989 verbonden aan de praktijk.

In 1996 is Joop als tandprotheticus afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, na afronding van de destijds 3-jarige HBO-opleiding Tandprothetiek. En in 1989 heeft hij de vooropleiding tot tandtechnicus aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek afgerond. In de jaren ervoor heeft hij ruime ervaring opgedaan bij een laboratorium in het Duitse Leer.

Joop zijn AGB zorgverlenerscode is 93-000190 en daarmee is hij officieel de 298e tandprotheticus van Nederland.

Dineke

– tandtechnicus –

Dineke is tandtechnicus en voert voorbereidende werkzaamheden voor de tandprotheticus uit.

Dineke is sinds 2001 werkzaam binnen de praktijk en is jarenlang een vast aanspreekpunt aan de balie en telefoon voor onze patiënten op locatie Oude Pekela geweest. Heden ten dage voert zij haar werkzaamheden op onze locatie in Veendam uit.

Ingrid

– assistente –

Assistente Ingrid ziet u terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus tijdens de behandelingen. Daarnaast is zij vaak het aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Ingrid is sinds 2013 werkzaam binnen de praktijk en heeft haar opleiding aan het Wenckebach Instituut van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met goed gevolg in 2014 afgerond.

Suzanne

– assistente –

Suzanne ziet u als assistente terug bij de behandelingen, ter ondersteuning van de tandprotheticus tijdens de behandelingen. Daarnaast is zij vaak het aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Suzanne is sinds 2016 werkzaam binnen de praktijk en ze heeft haar opleiding aan de NHA tot tandartsassistente eveneens in 2016 succesvol afgerond.