Vanaf januari 2021 gaat onze locatie Groningen sluiten. Wij zullen ons vanuit onze bestaande locaties Veendam en Oude Pekela volledig gaan richten op het aanmeten en vervaardigen van allerhande uitneembare prothetische voorzieningen, middels de nieuwste behandelmethoden. Digitalisering neemt een onmiskenbare vlucht in ons vak, en op deze beide locaties gaan wij ons focussen op deze nieuwste methoden en kunnen wij u optimaal en uitgebreid van dienst zijn. Tevens zijn er bij beide praktijken ruime en gratis parkeermogelijkheden recht voor de deur of nabij de praktijk.

Bent u patiënt in Groningen? Dan kunt u ten alle tijde terecht op onze locaties Veendam of Oude Pekela. Wij hebben uw gegevens altijd bij de hand! Ook nieuwe patiënten kunnen zich voor deze twee locaties gewoon (blijven) aanmelden. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op:

Locatie Veendam

Locatie Oude Pekela

Uiteraard kunt u voor uw implantaat controles gewoon aan de Ubbo Emmiussingel 17 in Groningen terecht. De Parodontologie Praktijk Groningen blijft op het vertrouwde adres, waar zij al meer dan 35 jaar gevestigd zijn, evenals aan de Molenstreek 13 in Veendam.