Noodgevallen

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van donderdag 22 juli 12.30 uur t/m vrijdag 13 augustus 2021. Voor spoed, reparaties en noodgevallen kunt u terecht bij collega tandprotheticus Visscher in Hoogezand. Wij adviseren u van tevoren wel even telefonisch contact met collega Visscher te leggen voor het maken van een afspraak. Meer informatie en contact gegevens vindt u op zijn website, klik hier. 

Afspraak eigen tandprotheticus?

Wilt u een afspraak na onze zomervakantie bij uw eigen tandprotheticus? Dan kunt u uiteraard alvast een e-mail sturen naar info@tpptoren.nl, dan plannen wij u direct na onze vakantie in, op volgorde van binnenkomst van uw e-mail en de dringendheid van uw bezoek. Vermeld in uw e-mail de reden van uw bezoek, tezamen met uw achternaam en geboortedatum, zodat wij snel uw gegevens bij de hand hebben.

 

paro-logo

Bent u onder behandeling van de implantoloog of parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen? En u heeft een noodgeval met uw implantaten of heeft u een pijnklacht na uw behandeling bij de parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen? Dan kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen. Zij zijn gedurende de zomervakantie gewoon bereikbaar. Heeft u een noodgeval buiten hun openingstijden? Dan staat het telefoonnummer van de dienstdoende implantoloog of parodontoloog ingesproken op het antwoordapparaat (050–3130064). Wij benadrukken met klem dat dit nummer niet bedoeld is voor reparaties of drukplekken aan uw (implantaat)prothese, maar alleen voor noodgevallen aan uw implantaten of na behandeling bij de parodontoloog van de Parodontologie Praktijk Groningen, die niet kunnen wachten tot de reguliere openingstijden! Voor noodgevallen aan uw prothese verwijzen wij u nadrukkelijk door naar collega tandprotheticus Visscher in Hoogezand (zie hierboven)!