De vakantie periode breekt aan en dat betekent dat er aanpassingen zijn in onze bereikbaarheid en openingstijden. Van 8 augustus t/m 26 augustus (week 32/33/34) is de praktijk telefonisch niet bereikbaar.

Ma 8 augustus t/m vr 19 augustus 2022 (week 32 en 33)

In week 32 en 33 is de praktijk gesloten. Gedurende deze periode kunt u op afspraak voor spoed, reparaties en noodgevallen terecht bij collega tandprotheticus Peter Snoek in Winschoten. Maak van tevoren altijd telefonisch een afspraak via nummer 0597 – 672 904. Klik hier voor de website en contact gegevens van collega tandprotheticus Peter Snoek in Winschoten.

Ma 22 augustus t/m vr 26 augustus 2022 (week 34)

In week 34 is het behandelteam op bepaalde dagen beperkt aanwezig voor reeds geplande afspraken. De administratie is nog steeds gesloten, dus u kunt ons telefonisch nog niet bereiken. Het behandelteam werkt zoals altijd enkel op afspraak. Heeft u een reparatie, spoed, noodgeval of u wilt een afspraak afzeggen? Stuurt u dan een email naar info@tpptoren.nl en de assistente zal contact met u opnemen (alleen in geval van absolute spoed en reparaties). Houd er wel rekening mee dat de wachttijd i.v.m. beperkte bezetting langer is dan normaal, wij streven er naar diezelfde dag of de dag erna contact met u te leggen. Uw overige administratieve vragen en verzoeken voor een reguliere afspraak pikken wij vanaf maandag 29 augustus 2022 weer op.

Vanaf maandag 29 augustus 2022 staat ons gehele team weer volledig uitgerust voor u klaar, zoals u dat van ons gewend bent. Houd er rekening mee dat niet alle mailtjes direct op de eerste dag beantwoord kunnen worden. Wij zullen in die week en z.s.m. uw mail beantwoorden. U hoeft in de 1e week na onze vakantie dus niet te bellen of uw email is binnen gekomen voor het maken van een afspraak. Wij doen ons best om iedereen weer z.s.m. van dienst te zijn.