Nieuwe locatie: Ubbo Emmiussingel 17 Groningen

  Nieuwe locatie: Ubbo Emmiussingel 17 Groningen

Onder één dak bij de Paro en Endo Praktijk Groningen

Nieuw adres vanaf 30 oktober 2019: Ubbo Emmiussingel 17!

De praktijk bestaat dit jaar 30 jaar (1989-2019) en in al die jaren zijn we altijd volop in beweging geweest. Op zoek naar de nieuwste technieken, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanaf eind oktober gaat locatie Groningen verhuizen. Locatie Zonnelaan sluit haar deuren en vanaf 30 oktober a.s. kunt u terecht op onze nieuwe locatie aan de Ubbo Emmiussingel 17 in Groningen (direct achter het Groninger Museum).

We werken vanaf dat moment onder één dak nauw samen met het team van de Parodontologie Praktijk Groningen. De praktijk in de stad Groningen die sinds 1983 (al meer dan 35 jaar) gespecialiseerd is in het behandelen van patiënten met tandvleesproblemen (parodontologie) en het plaatsen van implantaten (implantologie).

De samenwerking met de Parodontologie Praktijk Groningen is ons niet onbekend. Op locatie Veendam werken we namelijk al 15 jaar samen onder één dak met het team van de Parodontologie Praktijk Groningen. En vanaf 30 oktober dus ook in Groningen!

Iedereen met een gebitsprothese kan uiteraard in onze praktijk terecht, met en zonder implantaten. Maar voor patiënten met implantaten, brengt het met zich mee dat uw tandprotheticus en implantoloog nog beter met elkaar kunnen samenwerken. Korte lijntjes met een beter resultaat als gevolg.

Contact en afspraak maken

Op de nieuwe locatie werkt ons tandprothetisch team uitsluitend op afspraak voor reparaties en behandeling.

Heeft u vragen, informatie of u wilt een afspraak maken? Aan de Ubbo Emmuissingel 17 hebben we géén balie zoals u aan de Zonnelaan gewend bent. Op werkdagen staat mijn team echter telefonisch of per email voor u klaar op 050 – 850 33 73 of via info@tpptoren.nl. Heeft u vragen? Chroom niet, en bel of mail ons. Hier vindt u meer informatie over behandelingsmogelijkheden en parkeren bij de praktijk.

Uiteraard beseffen wij ons dat elke verandering gepaard gaat met ongemak. Gaat er iets niet goed? Meld het ons dan, met uw feedback kunnen wij onze zorgverlening aan u alleen maar verbeteren. De komende week zullen patiënten met een afspraak persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de verhuizing. Daarnaast zal een ieder die bekend is op locatie Groningen ook persoonlijk een schrijven ontvangen over de verhuizing komende weken.