13920358_1152324471480684_2338038815529884253_o

 

Ondanks dat onze locaties gesloten zijn, is er achter de schermen altijd nog werk aan de winkel. Zo hebben we nieuws van Groningse bodem met een Fries randje. Vanaf 1 september a.s. komt Robert Scholten uit Drachten bij ons werken. Als tandprotheticus i.o. komt hij ons team versterken en zult u hem in de toekomst terugzien in de behandelkamer.
Robert is 23 jaar jong, heeft 4 jaar lang met veel plezier gewerkt in een team voor tandprothetiek in een grote tandartsenpraktijk in Drachten en binnenkort gaat hij dus een nieuwe uitdaging aan bij onze praktijk.

Robert woont in Drachten, heeft zijn VWO diploma in Groningen behaald, maar besloot het daarna over een hele andere boeg te gooien, omdat hij graag met zijn handen werkt. In 3 jaar tijd heeft hij via een verkort traject de 4-jarige opleiding tot tandtechnicus aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht afgerond. Op 7 juli j.l. mocht hij zijn diploma ophalen en werd hij uitgeroepen tot beste leerling van het vierde leerjaar. Binnenkort start hij aan de 4-jarige vervolgopleiding tot tandprotheticus in Utrecht en in zijn vrije tijd is Robert een sportieve en fanatieke wind- en kitesurfer.

Als team heten wij deze ambitieuze, sportieve en humorvolle jongeman van harte welkom in ons team en wij wensen hem veel succes!

Foto: Marco van Tongeren (links) en Robert Scholten (rechts).