Locatie Oude Pekela is vanaf januari 2020 gehuisvesd in gezondheidscentrum ‘het Dokhuis’ in Oude Pekela. Daarmee gaan we voor de 2e keer verhuizen in Oude Pekela, maar zijn we de Raadhuislaan altijd trouw gebleven. In 2001 zijn we namelijk begonnen in het voormalige dorpshuis ‘de Snikke’, waar tegenwoordig ‘het Dokhuis’ staat. In 2010 hebben we het dorpshuis verruild voor de huidige locatie, waar we 10 jaar lang met veel plezier onze patiënten behandeld hebben.

In die 10 jaar hebben we aan de overkant van de straat gezien hoe ‘de Snikke’ gesloopt werd en hoe ‘het Dokhuis’ gebouwd werd. Nu kregen we de kans om eigenlijk terug te gaan naar onze oude locatie, maar in een geheel nieuw jasje. Een kans die we niet aan ons voorbij konden laten gaan. Binnen het gezondheidscentrum zijn we vanaf januari 2020 onder één dak gevestigd met onder meer huisartsen, de apotheek, fysiotherapie, Oosterlengte, een verpleeghuis, logopedie, bloedprikken en nog veel meer.

Met de verhuizing gaat er wel het één en ander veranderen binnen de praktijk. De praktijk heeft geen baliefunctie meer, en we werken zowel voor behandeling als reparatie uitsluitend op afspraak. Uiteraard zijn we telefonisch en per e-mail gewoon 5 dagen per week bereikbaar voor vragen of het maken en wijzigen van afspraken. De afspraken met uw tandprotheticus kunnen gepland worden op dinsdag en donderdag tussen 08.15 en 16.00 uur en patiënten met een afspraak kunnen plaats nemen in de wachtkamer van de huisarts, waarna een medewerker van onze praktijk u ophaalt voor uw behandeling. Vanaf januari 2020 zullen alle behandelingen op de nieuwe locatie plaats vinden, maar voor de kerstvakantie gaan we alvast één dagje proefdraaien in het Dokhuis. Spannend en leuk!

Voor meer informatie over locatie Oude Pekela in 2020, klik hier.