(Administratie) vragen en afspraken maken / wijzigen

In verband met de eindejaarafsluiting, kerstvakantie en voorbereidingen op het nieuwe jaar is onze administratie gesloten van donderdag 23 december 2021 t/m vrijdag 7 januari 2022. Vanaf 10 januari 2022 zijn wij telefonisch weer bereikbaar voor al uw vragen, informatie en het maken of wijzigen van afspraken.

Behandelingen

In de eerste week van de kerstvakantie zijn wij ook gesloten voor behandeling en in de tweede week zijn wij beperkt aanwezig voor geplande behandelingen, evenals spoed en reparaties.

Voor spoed en reparaties tijdens de kerstvakantie kunt u een e-mail sturen of een bericht inspreken, waarna wij u op werkdagen binnen 24 uur terugbellen voor het maken van een spoed afspraak.

In de eerste week van de kerstvakantie graag alléén voor de absolute noodgevallen, aangezien uw tandprotheticus vakantie heeft. In de tweede week van de kerstvakantie kunt u voor elke reparatie of noodgeval een bericht achter laten en zijn er meer mogelijkheden voor het plannen van een afspraak.

Uiteraard staan wij graag weer voor u klaar na de kerstvakantie op maandag 10 januari 2022 volgens onze vaste openingstijden.

Contact

Wilt u een boodschap achter laten voor de spoeddienst? Stuur een e-mail naar info@tpptoren.nl of spreek aan het einde van deze zelfde boodschap op ons antwoordapparaat na de piep duidelijk uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en de reden van uw spoedgeval in en wij bellen u de eerst volgende werkdag terug, feestdagen en weekenden uitgezonderd.

Wij wensen u uiteraard fijne feestdagen & een gezond 2022!