Ook in 2016 hebben wij met een aantal zorgverzekeraars wederzijds goede prijs- en kwaliteit afspraken kunnen maken. Met de volgende zorgverzekeraars hebben wij in het nieuwe jaar dan ook een zorgovereenkomst afgesloten:

  • Menzis, Anderzorg en Azivo (Menzis groep)
  • CZ, Delta Lloyd, Ohra
  • De Friesland

Met andere zorgverzekeraars hebben wij voor 2016 géén contract afgesloten, simpelweg omdat ze geen contracten meer aanbieden aan zorgverleners of omdat wij voor het geboden tarief niet langer de kwaliteit van onze behandelingen kunnen garanderen. Die afweging hebben wij zorgvuldig gemaakt.

In beide gevallen bent u gewoon vrij om naar onze praktijk toe te komen. Bij wie u ook verzekerd bent, u kunt in 2016 gewoon bij ons terecht en u ontvangt van tevoren altijd een kostenbegroting als de kosten van een behandeling meer dan € 250 bedragen. Zo kunt u vooraf informeren bij uw zorgverzekeraar omtrent vergoedingen en weet u waar u financieel aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar uitgebreidere informatie op onze website:

Contracten 2016

Tarieven 2016

Heeft u aanvullend nog vragen? Dan kunt u vanaf maandag 4 januari a.s. altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag.