I.v.m. de zomerperiode en vakanties van onze medewerkers, hebben onze locaties aangepaste openingstijden:

ZOMERVAKANTIE gesloten

Telefonisch zijn onze locaties bereikbaar tot donderdag 27 juli 2017 – 12.30 uur. Vanaf dat moment gaan wij beginnen met de grote eindschoonmaak van onze locaties en vinden de laatste controles voor de vakantie plaats.

Onze locaties Veendam, Groningen en Oude Pekela zijn gesloten van vrijdag 28 juli t/m vrijdag 18 augustus. Vanaf maandag 21 augustus a.s. staan wij graag weer voor u klaar op alle vestigingen, zoals u dat van ons gewend bent.

Heeft u een noodgeval, bijvoorbeeld een reparatie of ernstige drukplek die niet kan wachten totdat wij weer geopend zijn, dan verwijzen wij u door naar collega tandprotheticus Visscher in Hoogezand. Wij adviseren u wel om van tevoren altijd eerst even telefonisch contact met collega Visscher te leggen voor het maken van een afspraak!

Bent u zelf op vakantie in Nederland en u zoekt een erkende ONT-tandprotheticus? Klikt u dan aan de rechterkant op de website van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici voor meer tandprothetici in heel Nederland die u verder kunnen helpen.