Vandaag

 

Gedurende de ijzel periode houden wij u via deze pagina van dag tot dag en gedurende de dag op de hoogte van onze eventueel afwijkende openingstijden. Indien u naar één van onze locaties besluit te komen, kijk dan van tevoren even op onze website, Facebook of Twitter pagina. Zo bent u altijd op de hoogte. Zijn wij gesloten door de ijzel? Dan kunt u ons niet telefonisch, maar wel per e-mail bereiken via info@tpptoren.nl. Wij zullen dan proberen u z.s.m. te contacten.

Bericht vrijdag 8 januari 2016 – 16.00 uur

Vanaf maandag zijn alle locaties weer zoals gebruikelijk geopend. Voor meer informatie klik hier voor onze normale openingstijden.

 

Bericht vrijdag 8 januari 2016 – 07.30 uur

Het lijkt erop dat de eerste stevige ijzelperiode van 2016 achter ons ligt, dit betekent voor vandaag:
* Locatie Veendam is extra geopend van 08.00 tot 12.00 uur.
* Locatie Groningen is gewoon geopend.
* Locatie Oude Pekela gesloten als normaal.

 

Bericht donderdag 7 januari 2016 – 14.30 uur

* Locatie Groningen en Oude Pekela blijven vandaag gesloten.
* Locatie Veendam is nog tot 15.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. Morgenvroeg zullen wij u weer vroeg in de ochtend informeren over welke locaties vrijdag geopend zijn.

 

Bericht donderdag 7 januari 2016 – 10.00 uur

* Locatie Groningen en Oude Pekela blijven vandaag gesloten.
* Locatie Veendam is vanaf 10.00 uur alsnog open gegaan en telefonisch inmiddels weer bereikbaar. Wij zullen vanmiddag vermoedelijk eerder sluiten, i.v.m. het ijzel gebied dat onze kant op komt. Voor nu gaat het middag programma eerst wel gewoon door!! Maar hou onze website goed in de gaten voor u naar de praktijk komt of bel van tevoren met 0598 – 627 126.

Paro Praktijk Groningen is ook tot nader order gewoon geopend in Veendam. Voor meer informatie, bel 050 313 00 64.

 

Bericht donderdag 7 januari 2016 – 07.00 uur

Code rood houdt nog steeds aan vandaag. Dat betekent:
* Locatie Oude Pekela vandaag gesloten.
* Locatie Groningen vandaag gesloten.
* Locatie Veendam is sowieso tot 12.00 uur gesloten. Aan het einde van de ochtend besluiten we of locatie Veendam in de middag wel open gaat. Wij zullen uiteraard iedereen met een afspraak straks telefonisch proberen te bereiken.

U kunt ons momenteel niet telefonisch bereiken, wel per e-mail. Dit kan via info@tpptoren.nl. Wij zullen u dan z.s.m. proberen te contacten.

Patiënten die vandaag een afspraak bij de Paro Praktijk Groningen in Veendam hebben, die dienen zelf telefonisch te verifiëren of hun afspraak bij de mondhygiëniste doorgaat, via nummer 050 – 313 00 64.

 

Bericht woensdag 6 januari 2016 – 13.00 uur

In verband met de aanhoudende gladheid en chaos op de weg, sluit locatie Veendam vanmiddag (wo 6 januari) eerder haar deuren om 15.00 uur. Dit geldt ook voor de Paro Praktijk Groningen, locatie Veendam. Locatie Groningen was vandaag sowieso gesloten, locatie Oude Pekela was vandaag extra gesloten. Wij berichten u morgenvroeg weer op tijd over de situatie van donderdag.

 

Bericht woensdag 6 januari 2016 – 08.00 uur

Graag geven wij u een update van de openingstijden van onze verschillende locaties:
* Locatie Groningen is zoals altijd op woensdag gesloten.
* Locatie Oude Pekela is vandaag extra gesloten.
* Locatie Veendam is geopend, dit geldt zowel voor onze praktijk als de Paro Praktijk Groningen die aan de Molenstreek 13 gevestigd is. Dit betekent dat alle afspraken van de hele dag gewoon doorgaan bij beide praktijken! Telefonisch kunt u onze praktijk bereiken vanaf 09.00 uur.

 

Bericht dinsdag 5 januari 2016 – 18.20 uur

Het is voor ons op dit moment nog moeilijk in te schatten hoe de weersomstandigheden van morgen zijn. Woensdagochtend gaan wij de situatie opnieuw bekijken of onze medewerkers en patiënten op verantwoorde wijze onze locaties kunnen bereiken. Wij plaatsen dit morgenvroeg z.s.m. op onze website, Facebook en Twitter pagina. Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, dan kunt u overdag wel gewoon een e-mail sturen die wij dan z.s.m. zullen beantwoorden: info@tpptoren.nl.

 

Bericht dinsdag 5 januari 2016 – 07.30 uur

In verband met de ijzel en code rood, zijn onze locaties Veendam, Groningen en Oude Pekela de hele dag gesloten. Wij zullen proberen iedereen die een afspraak heeft persoonlijk op de hoogte te stellen.